Comprehensive healing

Deze vorm van healing omvat alle varianten van healing die reeds worden uitgeoefend.

Ik werk met Universele Energie, wat wil zeggen dat ik gebruik maak van zeer hoge unieke trillingsfrequenties met een “breedband” bereik, die direct jouw trillingsfrequentie verhoogt.

Dit is de reden dat met deze vorm van healen in één of twee behandelingen grote resultaten behaald kunnen worden, waardoor je direct verder geholpen wordt op jouw pad.

Klachten kunnen energetisch snel worden getransformeerd en blokkades kunnen worden opgelost, dan wel verwijderd.

 

Een healing bevordert niet alleen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, maar heelt ook op geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau door loslaten of verwijderen van een obstakel of storing.

 

De uniek hoge healingsfrequenties bevatten Licht, Energie en Informatie en brengen alles wat niet in balans is in de natuurlijke staat van zijn, dankzij de oneindige intelligentie van het Universum en het onderbewuste van de persoon die de healing ontvangt.

 

De effectiviteit is niet alleen duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

 

De frequenties worden niet zwakker naarmate de afstand toeneemt en dit komt doordat genezing en transformatie plaatsvind door middel van informatie-uitwisseling ‘licht & informatie’ om precies te zijn. Dit maakt een healing op afstand mogelijk.

 

Eventueel werk ik met edelstenen op de chakra's.

 

Er zijn zeven chakra’s tussen de bekkenbodem en de kruin en zijn de energiecentra van het lichaam. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Het zou ideaal zijn als alle chakra’s open zouden zijn en even actief want dan zou je lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Soms zijn chakra’s niet actief genoeg waardoor blokkades in de energie kunnen ontstaan en om dit te compenseren worden andere chakra’s juist overactief. Middels edelstenen worden de chakra’s gestimuleerd en hun werking in evenwicht gebracht.

Tarief 66,00 per uur