Energetische healing

Energetische healing, ook wel magnetiseren genoemd

 

Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd om onze handen precies daar neer te leggen waar de meeste energie nodig is. De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam gaat, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt door stress, pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan daardoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.

 

Ik werk met Universele Energie, wat wil zeggen dat ik gebruik maak van zeer hoge trillingsfrequenties met een “breedband” bereik, die alles wat niet in balans is in de natuurlijke staat van zijn brengt en direct jouw trillingsfrequentie verhoogt.

 

Een healing bevordert niet alleen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, maar heelt ook op geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau door loslaten of verwijderen van een obstakel of storing. De clienten ervaren na de sessie dagenlang een serene rust in verbinding met zichzelf. De healing werkt nog heel lang door maar de meeste clienten ervaren dat niet bewust.

 

Tijdens de healing lig je op een behandeltafel en zonder aanraking helen mijn handen jouw lichaam.

De frequenties worden niet zwakker naarmate de afstand toeneemt en dit komt doordat genezing en transformatie plaatsvind door middel van energie informatie-uitwisseling. Dit maakt een healing op afstand mogelijk.

  

Eventueel werk ik met edelstenen op de chakra's.

Er zijn zeven hoofdchakra’s tussen de bekkenbodem en de kruin en zijn de energiecentra van het lichaam. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Het zou ideaal zijn als alle chakra’s open zouden zijn en even actief want dan zou je lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Soms zijn chakra’s niet actief genoeg waardoor blokkades in de energie kunnen ontstaan en om dit te compenseren worden andere chakra’s juist overactief. Middels edelstenen worden de chakra’s extra gestimuleerd en hun werking in evenwicht gebracht.

 

Een healing sessie duurt gemiddeld 1 uur, jouw investering is 70,00.