Brunhilde van Vreede

Agenda

Workshop 'maak je eigen geurmengsel met grondstoffen van de natuur'

10 mei

Zondag, moederdag 10 Mei 2020 13.00 - 16.30

Creative-Incense maakt en verkoopt geuren. Ze mengen harsen, kruiden, bloemen, blaadjes, besjes en houtsoorten: de grondstoffen van de natuur. Deze mengsels worden gebrand op een oliebrandertje. Elke geur heeft een eigen werking op lichaam en geest en zijn daarom geschikt voor momenten van rust, meditatie, bezinning en persoonlijke groei.

WORKSHOP “MAAK JE EIGEN GEURMENGSEL”
Een intensieve workshop waar we altijd erg van genieten. Een geur komt zonder kloppen bij je binnen en maakt emoties of herinneringen wakker. Elke geur kan op een bepaald moment in je leven een uitdaging geven of je op een of andere manier raken. Daarom doe je bepaalde geuren in je mengsel: om je te helpen deze uitdagingen aan te gaan en uit je comfortzone te treden, nieuwe stappen te zetten en meer te worden wie je van binnen bent.

Programma:
Als we een workshop houden stellen we ons eerst voor en geven vervolgens een uitleg over wat de geuren van harsen, kruiden, houtsoorten, vruchten en bloemen met je (kunnen) doen.
Na de pauze ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen geurmengsel. Deze krijg je natuurlijk na afloop mee naar huis. Deze brand je dan op momenten dat je even de tijd neemt voor jezelf (eventueel ondersteunend aan yoga of meditatie, of gewoon met een boek op schoot).
Met een potje kun je weken of maanden doen omdat je per keer dat je het brandt maar een kleine hoeveelheid nodig hebt.

Groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 8 personen.
Het kost 47,50. Omdat Michaël en Carry vanuit Brielle komen zijn reiskosten in de prijs opgenomen.

Heb je zin om mee te doen, of wil je je moeder verwennen met deze fijne workshop? Laat het me dan weten via contact@brunhildevanvreede.nl

Kijk voor meer info op https://www.creative-incense.nl/

Vanwege de gezondheidsmaatregelen wordt deze workshop naar een nader te bepalen datum verplaatst.

Copyright © Alle rechten voorbehouden